ATURAT EL DESNONAMENT D´UN VEÍ DE SANT ANDREU

El 4 d‘octubre, a quarts de deu del matí, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) conjuntament amb desenes de veïns i veïnes de Sant Andreu, aconseguien una altra victòria contra bancs i caixes.

Des de primera hora del matí, els veïns i veïnes es concentraren davant la porta del número 470 del carrer Gran de Sant Andreu, per donar suport a Matías González, aturat de més de 50 anys i amb un fill al seu càrrec, a qui Caja Madrid li reclama 240.000 euros en concepte d’una hipoteca impagada. Actualment en Matías només cobra 400 euros al mes.

Amb aquest serà el tercer intent de desnonament que s’ha aturat, però el futur del Matías segueix sent incert, ja que ni l’Ajuntament ni la Generalitat li garanteixen un habitatge social.

El nucli de Sant Andreu de la CUP-Barcelona pensem que l’Ajuntament ha d’emprendre urgentment tot un seguit de mesures en matèria d´habitatge, a fí de pal·liar la greu situació que pateixen molts i moltes barcelonines, i que són

Declarar la ciutat lliure de desnonaments, i crear els mitjans necessaris per encarrilar una solució per a totes les persones afectades.
Crear un parc públic d’habitatges per posar en circulació els pisos buits que hi ha a Barcelona, aproximadament uns 80.000.
Dotar de recursos públics a les cooperatives d’habitatge.
Impedir la construcció de nous habitatges fins que es garanteixi que no n’hi ha de buits.
Crear empreses de construcció públiques.
Declarar el sòl de la ciutat públic, com a solució per aturar l’especulació.

Per últim, la CUP de Sant Andreu volem donar suport i encoratjar a totes les persones que lluiten contra les injustícies, aquestes persones són les que dignifiquen Sant Andreu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s