La CUP creu en un urbanisme fet amb la participació popular. Crònica de la Xerrada Participació popular i transformació urbanística.

El passat 13 de març, el nucli de Sant Andreu de la CUP de Barcelona vam organitzar una xerrada, sota el títol Participació popular i transformació urbanística. La xerrada va comptar amb les intervencions de Jordi Bonet (president de la FAVB) que ens va exposar la manca de model urbanístic de la ciutat de Barcelona, Carlos López (membre del col·lectiu Raons Públiques) que va aportar diverses experiències de participació popular en la transformació urbanística, i en darrer terme Eduardo Cáliz (militant del nucli de Sant Andreu de la CUP de Barcelona) que va exposar que la CUP creu en un urbanisme fet amb la participació popular i que considera necessari desafectar la totalitat d’habitatges inclosos a la MPGM, el Pla de l’Ajuntament. 

El més interessant de l’acte va ser el debat posterior entre el públic assistent. La quarantena de veïns que van assistir a la xerrada van poder debatre al voltant de la Pla de l’Ajuntament, i quines n’eren les conseqüències pels veïns i pel poble de Sant Andreu. Era evident el caliu que hi havia entre el veïnat per rebutjar les expropiacions previstes al pla.

Imatge

 

Imatge

 

Imatge

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s