Assemblea oberta de la CUP

El passat 8 d’octubre, el nucli de Sant Andreu de la CUP de Barcelona, va realitzar una assemblea oberta per qui volgués dir la seva sobre la conjuntura actual, tan des del punt de vista nacional com econòmic, i també sobre si la CUP hauria de presentar-se a les properes eleccions del Principat, i en el cas que ens presentés, quin paper hauria de jugar la CUP.

De les 35 persones que van assistir a aquesta assemblea oberta, moltes d’elles es van referir a diverses qüestions al voltant de la situació actual i les properes eleccions.

Moltes de les opinions expressades apel.laven a la CUP a que es presenti a les eleccions del 25 de novembre, i en el cas d’obtenir representació, utilitzi el Parlament com altaveu de les lluites populars i mantingui un vincle estret amb els moviments socials, incentivant el debat i la participació popular.

Les aportacions expressades en aquesta assemblea oberta, igual que com d’altres desenes d’assemblees que s’han realitzat per tot el Principat, han estat trameses als òrgans corresponents de la CUP per que es tinguin en consideració.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s