Xerrada – debat.“Independència de qui i per a què?”

L’assemblea de la Festa Major Reivindicativa de Sant Andreu (participada per endavant, Arran, la CUP i persones a títol individual) organitza la xerrada-debat: “Independència de qui i per a què?”

Amb les eleccions acabades de passar, sembla que la ressaca electoral no acaba d’esvair-se. Fet i fet, l’escenari polític al Parlament del Principat així com al carrer, permeten assegurar que el 25N no ha estat un punt i a part sinó un punt i seguit. O gairebé, un punt i coma.

La crisi i l’amenaça de noves retallades segueixen deixant-nos indefenses a les classes populars. L’exercici d’autodeterminació, més enllà de la votació d’un sol dia, és una construcció constant de país que requereix d’una acció popular encara pendent de realitzar-se.

Però, què i com ho podem fer? I qui? Com podem els Països Catalans construir-nos des d’una pràctica rupturista enmig d’aquesta crisi sistèmica capitalista? I quin paper hi pot tenir la Unió Europea?

Resumint, Independència de qui i per a què?

Per abordar un debat complex com aquest, el proper dissabte 1 de desembre comptarem amb la presència de n’Elena Idoate, del Seminari d’Economia Crítica Taifa, i d’en Manel López, militant d’Endavant (OSAN). Us suggerim que visiteu el web de Taifa i el llibre d’Endavant Poder popular contra la Unió Europea i els estats capitalistes.

L’acte tindrà lloc a les 18h, a l’Associació de Veïns/es Sant Andreu-Nord Tramuntana, Psg. Torras i Bages, 103.

Us hi esperem!

Font: Festa Major Reivindicativa

http://fmreivindicativa.blogspot.com.es/
==

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s