Èxit en la presentació del llibre d’Antonio Baños a la Gordíssima

La CUP de Sant Andreu va organitzar dissabte per la tarda la presentació del llibre Posteconomía. Hacia un capitalismo feudal, de l’escriptor i periodista Antonio Baños. La presentació es va celebrar al Centre Social Okupat de la Gordíssima i va ser tot un èxit. La sala va quedar gairebé plena i molts dels assistents van felicitar a la Cup en acabar la presentació.

Antonio Baños, que és nascut a Sant Andreu, va parlar del seu llibre, va respondre preguntes i, com és habitual en les seves xerrades, va tractar diferents temes relacionats amb l’economia demostrant els seus amplis coneixements en la matèria i també el seu bon humor. L’obra de Baños manté que la recessió econòmica que estem vivint és en realitat una “revolució neoconservadora”, que vol acabar amb l’Estat del benestar i els drets de la classe obrera. La seva teoria recorda la famosa obra de Naomi Klein, La Doctrina de Shock, tot i que la periodista canadenca planteja aquesta revolució conservadora com un moviment preparat des de l’ombra. Baños, en canvi, posar exemples en la seva obra de com aquest cop a l’Estat del Benestar es fa de manera oberta i sense complexes ni vergonya.

Després d’un resum del seu llibre, els assistents van poder preguntar-li a l’autor sobre diferents aspectes de l’obra i sobre la situació econòmica en general. Es va parlar també dels mitjans de comunicació i de la seva dependència de les grans empreses, així com de la necessitat que la població estigui degudament informada. Al final de l’acte, Baños va ensenyar en exclusiva el seu darrer llibre, La Rebel·lió Catalana, que encara no s’ha presentat oficialment. Segons va avançar, la seva obra parla de la multitudinària manifestació del passat onze de setembre i tracta el tema de l’independentisme des d’una visió social i revolucionària. “crec que m’ha sortit bastant cupaire”, va dir Baños.

Tenint en compte l’èxit de la presentació i la clara sintonia que hi va haver amb l’autor, la CUP intentarà que Baños torni a la Gordíssima, per presentar el seu darrer llibre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s