La CUP critica la falta d’humanitat per deixar sense casa i literalment al carrer a una dona de 75 anys

El dilluns 17 de juny es va desnonar a una veïna de la Plaça de les Palmeres, que segons sembla, no podia afrontar el lloguer del seu habitatge. La víctima d’aquest nou cas de violència social és una dona de 75 anys, amb una malaltia cardíaca i amb altres problemes familiars. Però la llista dels seus problemes acaba de disparar-se, gràcies a la falta d’escrúpols del sistema capitalista i a la manca de previsió dels poders governants. Aquesta veïna de Sant Andreu no només s’ha quedat sense habitatge, que cal recordar que és un dret constitucional, sinó que a més a més, després de fer-la fora de casa, la van deixar asseguda davant del banc que hi ha a la mateixa plaça. Amb tota seguretat, patirà danys psicològics per culpa de tal falta d’humanitat dels poders que cobren impostos per donar-nos serveis. Van ser els veïns de Sant Andreu els que van ajudar a aquesta veïna i es van posar en contacte amb diferents hospitals per demanar ajuda. Les darreres informacions diuen que la dona està ingressada a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

L’endemà de cometre’s aquesta barbaritat, van aparèixer els poders públics, però no per trobar solucions sinó per tapiar la casa i evitar que ningú no hi pugui entrar. Custodiats pels agents de la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra, diferents obrers van tapiar les finestres de l’immoble.

Des de llavors s’han organitzat diferents mobilitzacions de protesta, davant del pis de la veïna, començant per tornar a obrir les finestres. És incomprensible que el sistema que avalen els polítics i que defensen amb violència els agents policials toleri actes tan violents com aquest.

Mentre durin les injustícies, mentre duri la falta d’escrúpols, mentre duri la violència contra les persones amb més necessitats socials es mantindrà la lluita per una societat més justa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s