El Bon Pastor acull una Assemblea Oberta de la CUP

El passat dissabte 11 de gener, el nucli de la CUP del Districte de Sant Andreu va convocar una Assemblea Oberta al centre del Bon Pastor. L’acte, que va durar un parell d’hores pel matí, es va celebrar al carrer Sant Adrià de forma oberta i participativa.
L’objectiu de l’Assemblea Oberta és recollir el sentir de la població sobre diferents temes d’interès col·lectiu. Així, la CUP generalment proposa algunes temàtiques que considera clau, però guarda espai per a qualsevol altre comentari que es vulgui posar a debat.
Els temes tractats al Bon Pastor van ser l’habitatge (tractant integralment el despropòsit de les Cases Barates), el comerç (La Maquinista i el mercat provisional), el transport (reducció de línies de bus i la demanda sobre la línia H8), l’afectació de les retallades en sanitat i una breu valoració i crítica de la feina que està portant a terme la CUP.

Us deixem les notes que vam prendre (AO Bon Pastor) i algunes imatges de la jornada. Aprofitem per convidar-vos a participar activament a les properes Assemblees Obertes que organitzem: el dia 21 al Casal Independentista de Sant Andreu, per valorar l’any de la CUP al Parlament, i el dia 1 de febrer al barri del Congrés, per tractar diferents temàtiques del barri.

A(2) B(2) C(2)

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s