La CUP realitzem una Assemblea Oberta a St. Andreu per valorar l’any de la CUP-AE al Parlament

El passat 18 de febrer la CUP de Sant Andreu vam realitzar una Assemblea Oberta al Casal Independentista El Noi Baliarda, per valorar l’any que porta la CUP-AE al Parlament de Catalunya. Les diverses persones que van participar en aquesta assemblea van poder ser partícips d’un debat franc al voltant del paper de la CUP-AE al Parlament.

Algunes de les intervencions van anar encaminades a insistir a la CUP-AE que marqui més la diferència amb els partits del sistema, que trenqui límits. Alguns visions també afirmaven que potser no calia renegociar res després de prendre una posició ferma.

Altres opinions van posar èmfasi a estudiar la utilització de les xarxes socials per fer debat i prendre decisions a gran escala. Les xarxes poden ser una bona eina per socialitzar els debats que es tenen al parlament o, fins i tot, el que es diu al faristol del parlament o a les comissions parlamentàries.

Així mateix, algunes de les persones assistents també van afirmar que és important mantenir una independència total dels bancs.

Per altra banda, es van valorar positivament la ponderació del vot que de vegades fa la CUP-AE, cosa que mostra la pluralitat de l’organització, i el posicionament mantingut fins ara sobre el procés sobiranista.

Per últim, altres postures de la CUP-AE que han rebut una valoració positiva han estat les referents a temàtiques com les pilotes de goma o la comissió d’investigació de caixes.  

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s