Comunicat sobre el nou CSO La Vaina

El passat 18 d’Abril es va alliberar un nou espai al barri del Congrés. D’ençà, el número 53 del carrer Riera d’Horta acull el Centre Social Okupat “La Vaina”. Aquesta okupació l’han dut a terme diferents col·lectius i persones vinculades al barri, l’activisme i el moviment okupa.

La manca d’equipaments lliures de la ideologia i les pràctiques de l’administració condueix a l’acció directa en l’obertura de locals en desús. Una part del veïnat del Congrés ha decidit autoorganitzar-se i crear un espai horitzontal de lluita. El dia 18 d’abril va celebrar la inauguració amb diverses activitats i una taula rodona amb experiències d’altres Centres Socials Okupats, i el passat dia 24 d’abril va fer la seva primera assemblea oberta.

El CSO La Vaina és també una resposta a l’especulació immobiliària. Es troba en una antiga oficina de “La Caixa”, un banc que, com la resta, va farcir els nostres carrers de les seves oficines i que, després de canviar l’estratègia bancària, ha deixat els locals tancats i abandonats, contribuint així a la seva beneficiosa bombolla.

Des de la CUP del districte de Sant Andreu donem tot el nostre suport al CSO La Vaina, un espai que considerem legítim i necessari, i al qual desitgem una activitat crítica i lluitadora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s