Resultats obtinguts el 25N

Després de les últimes eleccions al Parlament de Catalunya ja us podem mostrar el resultats obtinguts per la CUP al nostre districte.

 

Vots

% Sobre votants

Trinitat Vella

74

2,3

Baró de Viver

20

2,3

Bon Pastor

172

3,2

Sant Andreu de Palomar

1.387

4,3

Sagrera

501

3,2

Congrés-Indians

353

4,8

Navas

402

3,4

Total districte

2.909

3,8

 

Des de la CUP- Sant Andreu valorem molt positivament els resultats obtinguts. Lamentem no haver pogut realitzar actes de campanya electoral a tots els barris del districte, i per aquest motiu volem agrair especialment als votant dels barris on no s’ha fet tanta difusió per haver dipositat la vostra confiança en la CUP-AE en aquestes eleccions.

Són cinc el barris del districte que superen la frontera del 3%, condició necessària per obtenir representació parlamentària. La mitjana global del districte també supera aquesta xifra. I és per això que podem estar orgullosos de dir que des de Sant Andreu hem col·laborat activament perquè fos possible fer arribar la veu dels sense veu al Parlament.

També volem enviar un fort agraïment a aquelles persones que han donat el seu suport a la CUP en els dies de campanya. A més, durant el dia de les eleccions vam cobrir tots els col·legis electorals d’apoderats, i tot plegat no hauria estat possible sense els col·laboradors externs.

Moltes gràcies a tothom! No oblidem que serem el cavall de Troia de les classes populars, i que seguim i seguirem!

1 responses to “Resultats obtinguts el 25N

  1. Retroenllaç: Butlletí andreuenc n. 16 – Novembre 2012 | Endavant Sant Andreu – Nou Barris

Deixa un comentari